parallax background

De meeste reclame-objecten worden door ons geproduceerd. Ook het plaatsen en monteren ervan gebeurt door eigen mensen. Door alles in ‘eigen huis ‘ te doen, kunnen we perfect maat- en wenswerk leveren. We zijn een erkend SI’BON signbedrijf: keurmerk voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zakendoen.

Beachflags

Beachflags worden gedrukt op duurzaam materiaal om weer en wind lang te kunnen trotseren. Anders dan de naam doet vermoeden, zijn de beachflags geschikt voor elk evenement in de buitenlucht.


Baniervlaggen

Baniervlaggen voor buitengebruik zijn veelal gemaakt van polyester doek. Voor kleine oplages wordt de afbeelding– vanuit kostenoogpunt – geprint. Gaat het om grotere oplages dan is zeefdruk voordeliger.


Textielframe met peesdoek

Textielframes: het slimme systeem voor het bevestigen van stretch textieldoeken. Makkelijk verwisselbaar, eenvoudig te bevestigen en daardoor zeer geschikt voor kortlopende promoties en acties.


Vlaggen en masten

De vlaggenmast is en blijft een opvaller van hoog niveau. M-Line Reclame levert ze in vele uitvoeringen, types en lengtes.


Spandoeken

M-Line Reclame spandoeken zijn leverbaar in diverse materialen en in alle gewenste formaten tot maar liefst 5 meter breed. Full color bedrukt met inkten, die 3 jaar kleurecht én water- en UV-bestendig zijn.


Reclamezuilen

Reclamezuilen zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Niet zo verwonderlijk; ze zijn multi-inzetbaar, verkrijgbaar in talloze uitvoeringen – verlicht en onverlicht bijvoorbeeld - en formaten. Een vaste speler in het M-Line Reclame ‘assortiment’.


Autoreclame

De (bedrijfs)auto als mobiel reclamebord. Een perfect en relatief goedkoop middel om een boodschap over te brengen. Het regelmatig wassen van de auto is zeer aanbevolen.


Bouwbord / reclamebord

De attentiewaarde van een bouwbord/reclamebord is zeer groot. Ze worden veelal ingezet bij grotere projecten, in weilanden langs de snelweg, op sportvelden. M-Line Reclame heeft ze in vele formaten en uitvoeringen. En monteert de borden met ‘stormgarantie’.


Gevelreclame

Gevelreclame is er in vele vormen: een bord, raambelettering, geveldoek of –sticker. Het eigen pand als medium voor een communicatie-uiting; slim, voordelig en opvallend. Zeer populair en low budget is de geprinte vinyldoek, met zwarte elastieken gespannen in een aluminium buizenframe.


Doosletters / boxletters

Doosletters / boxletters zijn 3-D letters van kunststof of aluminium en zijn een ideaal alternatief voor een lichtbak. Ook zeer geschikt als interieurdecoratie.


Raamfolies

M-Line Reclame heeft raamfolies voor diverse toepassingen: zonwerend, anti-inkijk of privacyfolie, decoratie en anti-inbraak. Al dan niet bedrukt met eigen afbeelding in elke gewenste kleur. Afhankelijk van het type kan er een beetje of helemaal niet doorheen gekeken worden, terwijl de folie wèl licht doorlaat. Raamfolie is onderhoudsarm, duurzaam, energiekosten besparend en voordelig in aanschaf.


Bewegwijzering

Borden die de weg wijzen op een logische en voor iedereen begrijpelijke manier. Dat vergt inzicht in en kennis van hoe mensen zich verplaatsen, oriënteren en laten informeren. Al heel veel bedrijven en organisaties hebben hiervoor de weg naar M-Line Reclame gevonden.


Carwrapping

Carwrappen is het inpakken of ‘verpakken’ van auto’s met een folie die gemakkelijk weer te verwijderen is; zonder beschadigingen aan de lak. Een tijdelijke reclame-uiting aanbrengen, de auto – of een deel ervan - een andere kleur geven, tijger print, een gouden uiterlijk, matte kleuren: de mogelijkheden zijn enorm. Carwrapping is bij M-Line Reclame in deskundige handen.


Makelaarsborden

Stevige borden die dankzij de grote kleefkracht tegen een stootje en sterke windvlaag kunnen. M-Line Reclame print de uiting direct op het bord met UV en weerbestendige inkt.

Wilt u ook opvallen? Wij helpen u daar graag bij.
Neem contact met ons op. 0251 - 31 43 65