parallax background

De meeste reclame-objecten worden door ons geproduceerd. Ook het plaatsen en monteren ervan gebeurt door eigen mensen. Door alles in ‘eigen huis ‘ te doen, kunnen we perfect maat- en wenswerk leveren. We zijn een erkend SI’BON signbedrijf: keurmerk voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zakendoen.

Full colour prints

Wij leveren vele formaten full colour prints voor onder meer billboards, panelen, textiel, canvas, zeildoek, zelfklevend vinyl, banieren, vlaggendoek, papieren posters. De afwerking van de prints – sublimeren, lamineren - is afhankelijk van het gebruik.


Interieurfolie

Oude balies, deuren, keukens, tafels en wandpanelen krijgen met de 3M Di-Noc renovatiefolie een geheel nieuwe look. Deze folie is voordelig, duurzaam en verkrijgbaar in honderden motieven.


Lichtbakken

De lichtbak is al sinds jaar en dag populair dankzij de vele mogelijkheden die het biedt. Kies uit standaardformaten. Op maat gemaakte. Dubbelzijdige. Met energiebesparende LED verlichting. Een afwijkende vorm? ’t Kan allemaal bij M-Line Reklame. Een lichtbak kan in elke gewenste RAL kleur worden geleverd.


Doosletters / boxletters

Doosletters / boxletters zijn 3-D letters van kunststof of aluminium en zijn een ideaal alternatief voor een lichtbak. Ook zeer geschikt als interieurdecoratie.


Wanddecoratie

Wandvullend behang of panelen voorzien van een eigen afbeelding of motief. Zeer geschikt om er kale wanden mee te verfraaien.


Raamfolies

M-Line Reclame heeft raamfolies voor diverse toepassingen: zonwerend, anti-inkijk of privacyfolie, decoratie en anti-inbraak. Al dan niet bedrukt met eigen afbeelding in elke gewenste kleur. Afhankelijk van het type kan er een beetje of helemaal niet doorheen gekeken worden, terwijl de folie wèl licht doorlaat. Raamfolie is onderhoudsarm, duurzaam, energiekosten besparend en voordelig in aanschaf.


Magneetfolie

Deze folie is gemaakt van sterk vinyl en afgewerkt met glanslaminaat. Het materiaal is zeer gemakkelijk aan te brengen en snel weer te verwijderen. Ideaal als sticker op auto’s. Magneetfolie is alleen geschikt voor vlakke oppervlakken.


Roldisplays

Bij een Roldisplay – ook wel Roll-up genoemd – zit de communicatie-uiting in een cassette en kan zeer eenvoudig worden uit- of ingerold. Groot voordeel van de Roldisplay is de mobiliteit en gemakkelijke bediening.


Stickers

M-Line Reclame stickers zijn er in vele soorten en maten. En geschikt voor allerlei toepassingen, binnen en buiten. Voorzien van eigen opdruk zijn stickers een eenvoudige en kostenefficiënte manier om op te vallen.


Retail

In de retail worden veel reclameobjecten toegepast. In de etalages, in de inrichting en aan de gevel. Populaire objecten – dankzij hun vele mogelijkheden, relatief lage kosten en diversiteit - zijn full colour prints, vloerstickers, spandoeken, lichtbakken, textielframes met peesdoek en raamfolies. Uiteraard zorgt M-Line Reclame ook voor de montage.


Standbouw

Een beursstand is het verlengde van de huisstijl van een bedrijf of organisatie. Tal van professionele bedrijven kloppen aan bij M-Line Reclame voor een ontwerp tot en met de oplevering van een complete stand. In de standbouw wordt ook veelvuldig gebruikgemaakt van materiaal om wanden te verfraaien, middels visuals, logo's, spandoeken, enz.


Vloervinyl stickers

Specifiek bedoeld voor vloeren, vervaardigd van zeer stevig en slijtvast materiaal. Ideaal voor winkels, showrooms en stands: de oplossing om tijdelijke acties te communiceren.


Indoor banieren

Banieren combineren lage kosten met een hoge attentiewaarde en stijlvolle uitstraling. En zijn daarmee een ideaal medium voor communicatie tijdens beurzen, evenementen en promotieacties.


Detectiepoorthoezen

Een detectiepoort als hulpmiddel tegen diefstal kan door M-Line Reclame voorzien worden van een kunststof hoes met eigen opdruk in elke gewenste kleur.

Wilt u ook opvallen? Wij helpen u daar graag bij.
Neem contact met ons op. 0251 - 31 43 65